Air VPN - The air to breathe the real Internet
 

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
 
 

 

Weeroverzicht


Vandaag af en toe zon. Morgen eerst regen


Vannacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 15°C aan de kust en 12°C in het oosten. De zuid- tot zuidwestenwind is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanochtend is het vrij bewolkt. In het oosten schijnt eerst nog de zon, maar ook daar neemt later de bewolking toe. Het blijft droog. De wind uit het zuidwesten is langs de kust vrij krachtig, boven land matig.

Vanmiddag laat in het (zuid)oosten de zon zich regelmatig zien, elders is het vrij bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C in het noordwesten en 22°C in het zuidoosten. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Vanavond is het overwegend bewolkt en in het westen kan wat regen vallen. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. Komende nacht is het bewolkt en gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De minima liggen rond 15°C. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een vrij krachtige zuidwestenwind.

Morgenochtend is het bewolkt en er zijn perioden met regen. In het zuidoosten is er eerst ook nog wat zon. De wind komt meestal uit het zuiden en is zwak tot matig.

Morgenmiddag is het bewolkt met eerst af en toe regen. In de loop van de middag wordt het van het noordwesten uit droog en komen er enkele opklaringen. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C in het noordwestelijk kustgebied tot 22°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is zuidwestelijk, matig, en draait van het westen uit naar noordwest.

Morgenavond valt in het zuidoosten eerst nog regen. Verder zijn er opklaringen. De noordwestelijke wind is matig.

(Bron: KNMI).Opgesteld op: 28/09/2023 03.50 uur LT
 
 

 
 
 
 
 

De historie van oant-moarn.nl


De site oant-moarn.nl is ontstaan als parodie op de toenmalige site (2006) van een bekende en moeilijk verstaanbare televisie weerman waarvan ik de naam niet mag noemen van de juridische afdeling van een commerciële tv zender waarvan ik de naam ook al niet mag noemen maar waarin een cijfer tussen vijf en zeven voorkomt...

Nu is het echter tijd geworden voor een meer serieus gebruik van oant-moarn.nl en de site zal daarom de komende tijd worden aangepast. Uiteindelijk zullen alle gegevens van weerstation Oostzaan, de woonplaats van Paulus Pisweer, zichtbaar worden op oant-moarn.nl. Toch nog behoefte om de originele parodie te bekijken? Dat kan! Via parodie.oant-moarn.nl zal de parodie altijd beschikbaar blijven.huidig weer


Webcam

Kijk mee met Paulus' webcam!


live streaming weathercam
het weer weerbericht weersvoorpelling voorspelling vooruitzicht weer weersvooruitzicht weervoorspelling weervooruitzicht bewolkt half bewolkt opklaring zwaar bewolkt opklaringen onbewolkt licht bewolkt mist mistbank mistbanken grondmist droog regen zon zonneschijn sneeuw hagel motregen ijzel ijsregen onweer bliksem weerlicht droge perioden regenbui hagelbui onweersbui sneeuwbui donderbui buienlijn regenbuien hagelbuien onweersbuien sneeuwbuien donderbuien temperatuur temperaturen nachttemperatuur dagtemperatuur maxima maximum temperatuur minima minimum temperatuur koud warm graden graad stijgend dalend stijgende dalende trend wind windrichting windverwachting winderig ruimend krimpend ruimende wind krimpende wind harde wind variabele wind storm orkaan waaien waait luchtdruk hogedrukgebied lagedrukgebied depressie koufront front warmtefront hpa mbar hectopascal millibar graden celcius beaufort m/s km/uur km/h knopen knots meter per seconde kilometer per uur barometer kwikdruk thermometer pluviometer windmeter klimaat weeralarm weerkaart noord noordoost oost zuidoost zuid zuidwest west noordwest noorden noordoosten oosten zuidoosten zuiden zuidwesten westen noordwesten weerstation
 
 

© 2023 Paulus Pisweer | oant-moarn.nl