Air VPN - The air to breathe the real Internet
 

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
 
 
 
Disclaimer

Hoewel de Auteur al het redelijke doet om de informatie op www.oant-moarn.nl accuraat en up-to-date te houden, garandeert of pretendeert de Auteur niet dat deze informatie accuraat is. De Auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of omissies in de inhoud van www.oant-moarn.nl.

www.oant-moarn.nl is niet gelieerd aan enige andere externe website. Bestaande links van externe websites met www.oant-moarn.nl vormen geen onderschrijving van de inhoud van deze sites door www.oant-moarn.nl. www.oant-moarn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites. Bovendien is www.oant-moarn.nl niet verantwoordelijk voor externe links en/of websites die op enigerlei wijze publiciteit maken voor www.oant-moarn.nl.

Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Teksten mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de redactie van www.oant-moarn.nl worden overgenomen of gepubliceerd, in welke vorm dan ook, en moeten na het verkrijgen van toestemming altijd voorzien zijn van een bronvermelding (www.oant-moarn.nl).

Indien u denkt dat www.oant-moarn.nl in overtreding is met de auteursrechten van een bedrijf en/of persoon, dan wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen.

Het is in principe niet mogelijk op www.oant-moarn.nl te adverteren.
Wel kunnen er eventueel uitzonderingen worden gemaakt voor bijvoorbeeld goede doelen, of voor leuke of bevriende sites (geen banner-exchange).

 
 
 

© 2024 Paulus Pisweer | oant-moarn.nl