Air VPN - The air to breathe the real Internet
 
 
Het weer Fotoalbum Gastenboek

Contact

Links

Gesponsorde links Colofon

Disclaimer
 

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
 
 

 

Weeroverzicht


Wisselend bewolkt en winterse buien


Het is wisselend bewolkt en komen er geregeld buien voor, soms met korrelhagel en onweer. Vooral in het noorden kunnen de buien soms ook vergezeld gaan van natte sneeuw. In de loop van de avond neemt de kans hierop in het hele land toe en is er tijdens en na winterse buien lokale gladheid mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig en mogelijk hard, 6 à 7 Bft.

Komende nacht trekken er winterse buien over het land met landinwaarts een kans op droge sneeuw. Vooral in de nacht en ochtend kan de winterse neerslag lokaal tot gladheid leiden. De minima liggen landinwaarts rond het vriespunt, aan zee rond 4°C. Er staat boven land een overwegend matige westelijke wind, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Woensdag overdag verandert er weinig aan het buiige weertype en de maxima komen uit op ongeveer 5°C. De wind komt uit richtingen tussen west en zuidwest en wordt boven land vrij krachtig, in de kustprovincies hard tot stormachtig. Bij buien is er met name in de kustprovincies kans op zware windstoten van 80 tot lokaal 90 km/uur. (Bron: KNMI)

Opgesteld op dinsdag 16 januari 2018 om 13:40 uur
 
 

 
 
 
 
 

De historie van oant-moarn.nl


De site oant-moarn.nl is ontstaan als parodie op de toenmalige site (2006) van een bekende en moeilijk verstaanbare televisie weerman waarvan ik de naam niet mag noemen van de juridische afdeling van een commerciële tv zender waarvan ik de naam ook al niet mag noemen maar waarin een cijfer tussen vijf en zeven voorkomt...

Nu is het echter tijd geworden voor een meer serieus gebruik van oant-moarn.nl en de site zal daarom de komende tijd worden aangepast. Uiteindelijk zullen alle gegevens van weerstation Oostzaan, de woonplaats van Paulus Pisweer, zichtbaar worden op oant-moarn.nl. Toch nog behoefte om de originele parodie te bekijken? Dat kan! Via parodie.oant-moarn.nl zal de parodie altijd beschikbaar blijven.huidig weer


Webcam

Kijk mee met Paulus' webcam!


live streaming weathercam
het weer weerbericht weersvoorpelling voorspelling vooruitzicht weer weersvooruitzicht weervoorspelling weervooruitzicht bewolkt half bewolkt opklaring zwaar bewolkt opklaringen onbewolkt licht bewolkt mist mistbank mistbanken grondmist droog regen zon zonneschijn sneeuw hagel motregen ijzel ijsregen onweer bliksem weerlicht droge perioden regenbui hagelbui onweersbui sneeuwbui donderbui buienlijn regenbuien hagelbuien onweersbuien sneeuwbuien donderbuien temperatuur temperaturen nachttemperatuur dagtemperatuur maxima maximum temperatuur minima minimum temperatuur koud warm graden graad stijgend dalend stijgende dalende trend wind windrichting windverwachting winderig ruimend krimpend ruimende wind krimpende wind harde wind variabele wind storm orkaan waaien waait luchtdruk hogedrukgebied lagedrukgebied depressie koufront front warmtefront hpa mbar hectopascal millibar graden celcius beaufort m/s barometer kwikdruk thermometer pluviometer windmeter klimaat weeralarm weerkaart noord noordoost oost zuidoost zuid zuidwest west noordwest noorden noordoosten oosten zuidoosten zuiden zuidwesten westen noordwesten weerstation vga naar tv converter De Weersverwachting van het KNMI Opgesteld op dinsdag 16 januari 2018 om 13.40 uur Wisselend bewolkt en winterse buien Het is wisselend bewolkt en komen er geregeld buien voor, soms met korrelhagel en onweer. Vooral in het noorden kunnen de buien soms ook vergezeld gaan van natte sneeuw. In de loop van de avond neemt de kans hierop in het hele land toe en is er tijdens en na winterse buien lokale gladheid mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 6C. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig en mogelijk hard, 6 7 Bft. Komende nacht trekken er winterse buien over het land met landinwaarts een kans op droge sneeuw. Vooral in de nacht en ochtend kan de winterse neerslag lokaal tot gladheid leiden. De minima liggen landinwaarts rond het vriespunt, aan zee rond 4C. Er staat boven land een overwegend matige westelijke wind, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft. Woensdag overdag verandert er weinig aan het buiige weertype en de maxima komen uit op ongeveer 5C. De wind komt uit richtingen tussen west en zuidwest en wordt boven land vrij krachtig, in de kustprovincies hard tot stormachtig. Bij buien is er met name in de kustprovincies kans op zware windstoten van 80 tot lokaal 90 km/uur. (Bron: KNMI)
 
 

© 2018 Paulus Pisweer | oant-moarn.nl