Air VPN - The air to breathe the real Internet
 
 
Het weer Fotoalbum Gastenboek

Contact

Links

Gesponsorde links Colofon

Disclaimer
 

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
 
 

 

Weeroverzicht


Toenemende bewolking en vooral overdag lokaal lichte regen


Komende nacht trekken er enkele wolkenvelden over en lokaal kan een mistbank ontstaan. Later neemt in het westen de bewolking toe en kan daar lokaal lichte regen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig.

De dag begint in het westen van het land met bewolking en lokaal lichte regen. In het oosten schijnt de zon dan nog, maar geleidelijk aan raakt het ook daar steeds meer bewolkt en kan er een enkele bui tot ontwikkeling komen. In de middag klaart het in het westen weer op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het westen tot 20°C in het oosten van het land. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig. Van het westen uit draait de wind naar west tot noordwest.

In de nacht naar zaterdag zijn er opklaringen en gaan er mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C vlak aan zee tot lokaal 3°C landinwaarts. Er staat een zwakke westelijke wind.

Zaterdag begint de dag op met mistbanken. Na het oplossen ervan, in de loop van de ochtend, komen er zonnige perioden en het blijft op de meeste plaatsen droog. Het wordt ongeveer 18°C en de zwakke wind waait uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Opgesteld op donderdag 21 september 2017 om 23:53 uur
 
 

 
 
 
 
 

De historie van oant-moarn.nl


De site oant-moarn.nl is ontstaan als parodie op de toenmalige site (2006) van een bekende en moeilijk verstaanbare televisie weerman waarvan ik de naam niet mag noemen van de juridische afdeling van een commerciële tv zender waarvan ik de naam ook al niet mag noemen maar waarin een cijfer tussen vijf en zeven voorkomt...

Nu is het echter tijd geworden voor een meer serieus gebruik van oant-moarn.nl en de site zal daarom de komende tijd worden aangepast. Uiteindelijk zullen alle gegevens van weerstation Oostzaan, de woonplaats van Paulus Pisweer, zichtbaar worden op oant-moarn.nl. Toch nog behoefte om de originele parodie te bekijken? Dat kan! Via parodie.oant-moarn.nl zal de parodie altijd beschikbaar blijven.huidig weer


Webcam

Kijk mee met Paulus' webcam!


live streaming weathercam
het weer weerbericht weersvoorpelling voorspelling vooruitzicht weer weersvooruitzicht weervoorspelling weervooruitzicht bewolkt half bewolkt opklaring zwaar bewolkt opklaringen onbewolkt licht bewolkt mist mistbank mistbanken grondmist droog regen zon zonneschijn sneeuw hagel motregen ijzel ijsregen onweer bliksem weerlicht droge perioden regenbui hagelbui onweersbui sneeuwbui donderbui buienlijn regenbuien hagelbuien onweersbuien sneeuwbuien donderbuien temperatuur temperaturen nachttemperatuur dagtemperatuur maxima maximum temperatuur minima minimum temperatuur koud warm graden graad stijgend dalend stijgende dalende trend wind windrichting windverwachting winderig ruimend krimpend ruimende wind krimpende wind harde wind variabele wind storm orkaan waaien waait luchtdruk hogedrukgebied lagedrukgebied depressie koufront front warmtefront hpa mbar hectopascal millibar graden celcius beaufort m/s barometer kwikdruk thermometer pluviometer windmeter klimaat weeralarm weerkaart noord noordoost oost zuidoost zuid zuidwest west noordwest noorden noordoosten oosten zuidoosten zuiden zuidwesten westen noordwesten weerstation vga naar tv converter De Weersverwachting van het KNMI Opgesteld op donderdag 21 september 2017 om 23.53 uur Toenemende bewolking en vooral overdag lokaal lichte regen Komende nacht trekken er enkele wolkenvelden over en lokaal kan een mistbank ontstaan. Later neemt in het westen de bewolking toe en kan daar lokaal lichte regen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond 7C. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig. De dag begint in het westen van het land met bewolking en lokaal lichte regen. In het oosten schijnt de zon dan nog, maar geleidelijk aan raakt het ook daar steeds meer bewolkt en kan er een enkele bui tot ontwikkeling komen. In de middag klaart het in het westen weer op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17C in het westen tot 20C in het oosten van het land. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig. Van het westen uit draait de wind naar west tot noordwest. In de nacht naar zaterdag zijn er opklaringen en gaan er mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11C vlak aan zee tot lokaal 3C landinwaarts. Er staat een zwakke westelijke wind. Zaterdag begint de dag op met mistbanken. Na het oplossen ervan, in de loop van de ochtend, komen er zonnige perioden en het blijft op de meeste plaatsen droog. Het wordt ongeveer 18C en de zwakke wind waait uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)
 
 

© 2017 Paulus Pisweer | oant-moarn.nl