Air VPN - The air to breathe the real Internet
 
 
Het weer Fotoalbum Gastenboek

Contact

Links

Gesponsorde links Colofon

Disclaimer
 

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
 
 

 

Weeroverzicht


Wolkenvelden. Overdag van het noorden uit buien en meer wind


Er is op de meeste plaatsen veel bewolking, alleen in het zuiden en midden van Limburg is het helder. Onder de bewolking is het 3 tot 8 graden, in de opklaringen ligt de temperatuur dicht bij het vriespunt. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, aan zee is de wind westelijk en (vrij) krachtig.

Overdag zijn er naast wolkenvelden ook enkele opklaringen. Vanaf het einde van de ochtend neemt de bewolking toe en trekken er van het noorden uit buien over het land waarbij vooral in het noordoosten onweer en ook korrelhagel mogelijk zijn. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestelijke wind is matig en af en toe vrij krachtig, aan zee is de wind westelijk en (vrij) krachtig. In de loop van de dag wordt de wind overal west tot noordwest en neemt dan aan zee en op het IJsselmeer toe naar krachtig tot hard. In het noordelijk kustgebied komen windstoten tot ongeveer 75 km/uur voor.

In de middag en avond wordt het van het noorden uit droog en zijn er opklaringen maar in de nacht neemt vanuit het noorden de bewolking weer toe en drijven weer enkele buien het land binnen. De minimumtemperaturen liggen tussen 2°C in het oosten en 8°C vlak aan zee. De west tot noordwestelijke wind is matig, aan zee (vrij) krachtig.

Ook zondag overdag blijft het wisselvallig met vooral in het noorden en oosten enkele buien. De wind blijft west tot noordwest en matig boven land, aan zee (vrij) krachtig. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. (Bron: KNMI)

Opgesteld op zaterdag 18 november 2017 om 03:06 uur
 
 

 
 
 
 
 

De historie van oant-moarn.nl


De site oant-moarn.nl is ontstaan als parodie op de toenmalige site (2006) van een bekende en moeilijk verstaanbare televisie weerman waarvan ik de naam niet mag noemen van de juridische afdeling van een commerciële tv zender waarvan ik de naam ook al niet mag noemen maar waarin een cijfer tussen vijf en zeven voorkomt...

Nu is het echter tijd geworden voor een meer serieus gebruik van oant-moarn.nl en de site zal daarom de komende tijd worden aangepast. Uiteindelijk zullen alle gegevens van weerstation Oostzaan, de woonplaats van Paulus Pisweer, zichtbaar worden op oant-moarn.nl. Toch nog behoefte om de originele parodie te bekijken? Dat kan! Via parodie.oant-moarn.nl zal de parodie altijd beschikbaar blijven.huidig weer


Webcam

Kijk mee met Paulus' webcam!


live streaming weathercam
het weer weerbericht weersvoorpelling voorspelling vooruitzicht weer weersvooruitzicht weervoorspelling weervooruitzicht bewolkt half bewolkt opklaring zwaar bewolkt opklaringen onbewolkt licht bewolkt mist mistbank mistbanken grondmist droog regen zon zonneschijn sneeuw hagel motregen ijzel ijsregen onweer bliksem weerlicht droge perioden regenbui hagelbui onweersbui sneeuwbui donderbui buienlijn regenbuien hagelbuien onweersbuien sneeuwbuien donderbuien temperatuur temperaturen nachttemperatuur dagtemperatuur maxima maximum temperatuur minima minimum temperatuur koud warm graden graad stijgend dalend stijgende dalende trend wind windrichting windverwachting winderig ruimend krimpend ruimende wind krimpende wind harde wind variabele wind storm orkaan waaien waait luchtdruk hogedrukgebied lagedrukgebied depressie koufront front warmtefront hpa mbar hectopascal millibar graden celcius beaufort m/s barometer kwikdruk thermometer pluviometer windmeter klimaat weeralarm weerkaart noord noordoost oost zuidoost zuid zuidwest west noordwest noorden noordoosten oosten zuidoosten zuiden zuidwesten westen noordwesten weerstation vga naar tv converter De Weersverwachting van het KNMI Opgesteld op zaterdag 18 november 2017 om 03.06 uur Wolkenvelden. Overdag van het noorden uit buien en meer wind Er is op de meeste plaatsen veel bewolking, alleen in het zuiden en midden van Limburg is het helder. Onder de bewolking is het 3 tot 8 graden, in de opklaringen ligt de temperatuur dicht bij het vriespunt. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, aan zee is de wind westelijk en (vrij) krachtig. Overdag zijn er naast wolkenvelden ook enkele opklaringen. Vanaf het einde van de ochtend neemt de bewolking toe en trekken er van het noorden uit buien over het land waarbij vooral in het noordoosten onweer en ook korrelhagel mogelijk zijn. De maximumtemperatuur ligt rond 10C. De zuidwestelijke wind is matig en af en toe vrij krachtig, aan zee is de wind westelijk en (vrij) krachtig. In de loop van de dag wordt de wind overal west tot noordwest en neemt dan aan zee en op het IJsselmeer toe naar krachtig tot hard. In het noordelijk kustgebied komen windstoten tot ongeveer 75 km/uur voor. In de middag en avond wordt het van het noorden uit droog en zijn er opklaringen maar in de nacht neemt vanuit het noorden de bewolking weer toe en drijven weer enkele buien het land binnen. De minimumtemperaturen liggen tussen 2C in het oosten en 8C vlak aan zee. De west tot noordwestelijke wind is matig, aan zee (vrij) krachtig. Ook zondag overdag blijft het wisselvallig met vooral in het noorden en oosten enkele buien. De wind blijft west tot noordwest en matig boven land, aan zee (vrij) krachtig. De middagtemperatuur ligt rond 9C. (Bron: KNMI)
 
 

© 2017 Paulus Pisweer | oant-moarn.nl