Air VPN - The air to breathe the real Internet
 
 
Het weer Fotoalbum Gastenboek

Contact

Links

Gesponsorde links Colofon

Disclaimer
 

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
 
 

 

Weeroverzicht


Perioden met zon, vooral vanavond af en toe regen


Naast brede opklaringen komen ook wolkenvelden voor, zeer lokaal valt er lichte regen. Vanmiddag hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken en blijft het op de meeste plaatsen droog. In de avond neemt van het westen uit de bewolking toe en later gaat het af en toe regenen. De middagtemperatuur ligt rond de 22°C. De wind draait in de loop van de dag van noordwest naar zuidwest en is zwak tot matig, vanavond wordt de wind aan zee (vrij) krachtig.

Komende nacht is het bewolkt en valt er af en toe lichte regen en motregen. De minimumtemperatuur wordt ca. 16°C en de zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

Morgenochtend trekt de bewolking en regen naar het oosten weg. Van het westen uit is er kans op een enkele lichte bui. In de avond trekken er enkele buien van west naar oost over het land, daarbij is een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur wordt ongeveer 20°C en de zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Opgesteld op woensdag 26 juli 2017 om 07:10 uur
 
 

 
 
 
 
 

De historie van oant-moarn.nl


De site oant-moarn.nl is ontstaan als parodie op de toenmalige site (2006) van een bekende en moeilijk verstaanbare televisie weerman waarvan ik de naam niet mag noemen van de juridische afdeling van een commerciële tv zender waarvan ik de naam ook al niet mag noemen maar waarin een cijfer tussen vijf en zeven voorkomt...

Nu is het echter tijd geworden voor een meer serieus gebruik van oant-moarn.nl en de site zal daarom de komende tijd worden aangepast. Uiteindelijk zullen alle gegevens van weerstation Oostzaan, de woonplaats van Paulus Pisweer, zichtbaar worden op oant-moarn.nl. Toch nog behoefte om de originele parodie te bekijken? Dat kan! Via parodie.oant-moarn.nl zal de parodie altijd beschikbaar blijven.huidig weer


Webcam

Kijk mee met Paulus' webcam!


live streaming weathercam
het weer weerbericht weersvoorpelling voorspelling vooruitzicht weer weersvooruitzicht weervoorspelling weervooruitzicht bewolkt half bewolkt opklaring zwaar bewolkt opklaringen onbewolkt licht bewolkt mist mistbank mistbanken grondmist droog regen zon zonneschijn sneeuw hagel motregen ijzel ijsregen onweer bliksem weerlicht droge perioden regenbui hagelbui onweersbui sneeuwbui donderbui buienlijn regenbuien hagelbuien onweersbuien sneeuwbuien donderbuien temperatuur temperaturen nachttemperatuur dagtemperatuur maxima maximum temperatuur minima minimum temperatuur koud warm graden graad stijgend dalend stijgende dalende trend wind windrichting windverwachting winderig ruimend krimpend ruimende wind krimpende wind harde wind variabele wind storm orkaan waaien waait luchtdruk hogedrukgebied lagedrukgebied depressie koufront front warmtefront hpa mbar hectopascal millibar graden celcius beaufort m/s barometer kwikdruk thermometer pluviometer windmeter klimaat weeralarm weerkaart noord noordoost oost zuidoost zuid zuidwest west noordwest noorden noordoosten oosten zuidoosten zuiden zuidwesten westen noordwesten weerstation vga naar tv converter De Weersverwachting van het KNMI Opgesteld op woensdag 26 juli 2017 om 07.10 uur Perioden met zon, vooral vanavond af en toe regen Naast brede opklaringen komen ook wolkenvelden voor, zeer lokaal valt er lichte regen. Vanmiddag hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken en blijft het op de meeste plaatsen droog. In de avond neemt van het westen uit de bewolking toe en later gaat het af en toe regenen. De middagtemperatuur ligt rond de 22C. De wind draait in de loop van de dag van noordwest naar zuidwest en is zwak tot matig, vanavond wordt de wind aan zee (vrij) krachtig. Komende nacht is het bewolkt en valt er af en toe lichte regen en motregen. De minimumtemperatuur wordt ca. 16C en de zuidwestelijke wind is zwak tot matig. Morgenochtend trekt de bewolking en regen naar het oosten weg. Van het westen uit is er kans op een enkele lichte bui. In de avond trekken er enkele buien van west naar oost over het land, daarbij is een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur wordt ongeveer 20C en de zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)
 
 

© 2017 Paulus Pisweer | oant-moarn.nl