Air VPN - The air to breathe the real Internet
 
 
Het weer Fotoalbum Gastenboek

Contact

Links

Gesponsorde links Colofon

Disclaimer
 

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
 
 

 

Weeroverzicht


In de noordelijke helft mist


Het is geheel bewolkt, alleen in het zuiden van Limburg zijn er soms smalle opklaringen aanwezig. In grote delen van het land met uitzondering van de zuidelijke provincies komt er mist voor. De temperaturen lopen uiteen van ongeveer 1°C in het noordoosten tot 4°C in het zuidwesten. De wind is zuid tot zuidwest en zwak tot matig.

Vannacht kan het vooral in de noordelijke helft mist voorkomen, de zuidelijke helft is zwaar bewolkt. In de loop van de nacht gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De minimumtemperatuur komt uit rond 3°C. De wind draait naar zuid tot zuidoost en is zwak tot matig.

Morgen overdag trekt het gebied met neerslag naar het noordoosten en kan het daar in de middag nog af en toe regenen. Van het zuidwesten uit klaart het in de loop van de dag op. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind draait van het zuidwesten uit naar west en is matig. (Bron: KNMI)

Opgesteld op zondag 16 december 2018 om 21:51 uur
 
 

 
 
 
 
 

De historie van oant-moarn.nl


De site oant-moarn.nl is ontstaan als parodie op de toenmalige site (2006) van een bekende en moeilijk verstaanbare televisie weerman waarvan ik de naam niet mag noemen van de juridische afdeling van een commerciële tv zender waarvan ik de naam ook al niet mag noemen maar waarin een cijfer tussen vijf en zeven voorkomt...

Nu is het echter tijd geworden voor een meer serieus gebruik van oant-moarn.nl en de site zal daarom de komende tijd worden aangepast. Uiteindelijk zullen alle gegevens van weerstation Oostzaan, de woonplaats van Paulus Pisweer, zichtbaar worden op oant-moarn.nl. Toch nog behoefte om de originele parodie te bekijken? Dat kan! Via parodie.oant-moarn.nl zal de parodie altijd beschikbaar blijven.huidig weer


Webcam

Kijk mee met Paulus' webcam!


live streaming weathercam
het weer weerbericht weersvoorpelling voorspelling vooruitzicht weer weersvooruitzicht weervoorspelling weervooruitzicht bewolkt half bewolkt opklaring zwaar bewolkt opklaringen onbewolkt licht bewolkt mist mistbank mistbanken grondmist droog regen zon zonneschijn sneeuw hagel motregen ijzel ijsregen onweer bliksem weerlicht droge perioden regenbui hagelbui onweersbui sneeuwbui donderbui buienlijn regenbuien hagelbuien onweersbuien sneeuwbuien donderbuien temperatuur temperaturen nachttemperatuur dagtemperatuur maxima maximum temperatuur minima minimum temperatuur koud warm graden graad stijgend dalend stijgende dalende trend wind windrichting windverwachting winderig ruimend krimpend ruimende wind krimpende wind harde wind variabele wind storm orkaan waaien waait luchtdruk hogedrukgebied lagedrukgebied depressie koufront front warmtefront hpa mbar hectopascal millibar graden celcius beaufort m/s barometer kwikdruk thermometer pluviometer windmeter klimaat weeralarm weerkaart noord noordoost oost zuidoost zuid zuidwest west noordwest noorden noordoosten oosten zuidoosten zuiden zuidwesten westen noordwesten weerstation vga naar tv converter De Weersverwachting van het KNMI Opgesteld op zondag 16 december 2018 om 21.51 uur In de noordelijke helft mist Het is geheel bewolkt, alleen in het zuiden van Limburg zijn er soms smalle opklaringen aanwezig. In grote delen van het land met uitzondering van de zuidelijke provincies komt er mist voor. De temperaturen lopen uiteen van ongeveer 1C in het noordoosten tot 4C in het zuidwesten. De wind is zuid tot zuidwest en zwak tot matig. Vannacht kan het vooral in de noordelijke helft mist voorkomen, de zuidelijke helft is zwaar bewolkt. In de loop van de nacht gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De minimumtemperatuur komt uit rond 3C. De wind draait naar zuid tot zuidoost en is zwak tot matig. Morgen overdag trekt het gebied met neerslag naar het noordoosten en kan het daar in de middag nog af en toe regenen. Van het zuidwesten uit klaart het in de loop van de dag op. De maximumtemperatuur ligt rond 6C. De wind draait van het zuidwesten uit naar west en is matig. (Bron: KNMI)
 
 

© 2018 Paulus Pisweer | oant-moarn.nl