Air VPN - The air to breathe the real Internet
 
 
Het weer Fotoalbum Gastenboek

Contact

Links

Gesponsorde links Colofon

Disclaimer
 

Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot
 
 

 

Weeroverzicht


Vanmiddag plaatselijk een (onweers)bui, morgen vrij zonnig en zeer warm


In het noorden zijn er wolkenvelden waaruit eerst nog plaatselijk wat lichte regen valt. In het zuidwestelijk kustgebied komt plaatselijk mist voor. Elders zijn er zonnige perioden en ontstaan er vanmiddag vooral in een brede strook van Noord-Holland naar Twente en de Achterhoek enkele regen- en onweersbuien. Hierbij kan op een enkele plaats 20-30 mm neerslag in korte tijd vallen en is zeer lokaal ook hagel mogelijk. Halverwege de avond doven de buien vrij snel uit. De maxima lopen uiteen van 22°C op de Wadden tot 26°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige oostelijke wind, langs de noordkust wordt de wind later vrij krachtig. In de zuidelijke helft is de wind veranderlijk en langs de westkust waait de wind vanaf zee.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. In het zuiden kan een enkele mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur komt uit op 13 tot 16°C bij een zwakke tot matige noordoostenwind, langs de noordkust is de wind vrij krachtig.

Morgen overdag is het vrij zonnig en wordt het zeer warm. Het blijft droog en de maxima lopen uiteen van 22°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 29°C dieper landinwaarts. Er staat een overwegend matige (noord)oostenwind. (Bron: KNMI)

Opgesteld op vrijdag 25 mei 2018 om 11:34 uur
 
 

 
 
 
 
 

De historie van oant-moarn.nl


De site oant-moarn.nl is ontstaan als parodie op de toenmalige site (2006) van een bekende en moeilijk verstaanbare televisie weerman waarvan ik de naam niet mag noemen van de juridische afdeling van een commerciële tv zender waarvan ik de naam ook al niet mag noemen maar waarin een cijfer tussen vijf en zeven voorkomt...

Nu is het echter tijd geworden voor een meer serieus gebruik van oant-moarn.nl en de site zal daarom de komende tijd worden aangepast. Uiteindelijk zullen alle gegevens van weerstation Oostzaan, de woonplaats van Paulus Pisweer, zichtbaar worden op oant-moarn.nl. Toch nog behoefte om de originele parodie te bekijken? Dat kan! Via parodie.oant-moarn.nl zal de parodie altijd beschikbaar blijven.huidig weer


Webcam

Kijk mee met Paulus' webcam!


live streaming weathercam
het weer weerbericht weersvoorpelling voorspelling vooruitzicht weer weersvooruitzicht weervoorspelling weervooruitzicht bewolkt half bewolkt opklaring zwaar bewolkt opklaringen onbewolkt licht bewolkt mist mistbank mistbanken grondmist droog regen zon zonneschijn sneeuw hagel motregen ijzel ijsregen onweer bliksem weerlicht droge perioden regenbui hagelbui onweersbui sneeuwbui donderbui buienlijn regenbuien hagelbuien onweersbuien sneeuwbuien donderbuien temperatuur temperaturen nachttemperatuur dagtemperatuur maxima maximum temperatuur minima minimum temperatuur koud warm graden graad stijgend dalend stijgende dalende trend wind windrichting windverwachting winderig ruimend krimpend ruimende wind krimpende wind harde wind variabele wind storm orkaan waaien waait luchtdruk hogedrukgebied lagedrukgebied depressie koufront front warmtefront hpa mbar hectopascal millibar graden celcius beaufort m/s barometer kwikdruk thermometer pluviometer windmeter klimaat weeralarm weerkaart noord noordoost oost zuidoost zuid zuidwest west noordwest noorden noordoosten oosten zuidoosten zuiden zuidwesten westen noordwesten weerstation vga naar tv converter De Weersverwachting van het KNMI Opgesteld op vrijdag 25 mei 2018 om 11.34 uur Vanmiddag plaatselijk een (onweers)bui, morgen vrij zonnig en zeer warm In het noorden zijn er wolkenvelden waaruit eerst nog plaatselijk wat lichte regen valt. In het zuidwestelijk kustgebied komt plaatselijk mist voor. Elders zijn er zonnige perioden en ontstaan er vanmiddag vooral in een brede strook van Noord-Holland naar Twente en de Achterhoek enkele regen- en onweersbuien. Hierbij kan op een enkele plaats 20-30 mm neerslag in korte tijd vallen en is zeer lokaal ook hagel mogelijk. Halverwege de avond doven de buien vrij snel uit. De maxima lopen uiteen van 22C op de Wadden tot 26C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige oostelijke wind, langs de noordkust wordt de wind later vrij krachtig. In de zuidelijke helft is de wind veranderlijk en langs de westkust waait de wind vanaf zee. Komende nacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. In het zuiden kan een enkele mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur komt uit op 13 tot 16C bij een zwakke tot matige noordoostenwind, langs de noordkust is de wind vrij krachtig. Morgen overdag is het vrij zonnig en wordt het zeer warm. Het blijft droog en de maxima lopen uiteen van 22C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 29C dieper landinwaarts. Er staat een overwegend matige (noord)oostenwind. (Bron: KNMI)
 
 

© 2018 Paulus Pisweer | oant-moarn.nl